Jumaat, 11 September 2015

ATTUNEMENT REIKI 3 MASTER

Salam muafakat kepada semua.. Moga beroleh kejayaan dan kekayaan setiap hari..

Baru-baru ini saya telah memberikan attunement kepada 3 orang secara hadir diri.. Kelas berlangsung dari pukul 8 pagi sehingga 12 tengah hari.. Pelbagai ilmu yang dikongsikan terutama teknik terapi aura Reiki.. 

Untuk pengetahuan semua, Reiki bukan sahaja boleh diaplikasi untuk tujuan perubatan dan kesihantan tetapi Reiki juga boleh digunapakai untuk pelbagai tujuan.. Ia bergantung kepada kreativiti anda sebagai pengamal.. Malah saya akan ajar anda pelbagai teknik yang boleh digunakan untuk apa jua tujuan anda, semestinya tujuan yang baik-baik sahaja..

Berikut adalah gambar-gambar kenang-kenangan semasa seisi pembelajaran :

3 orang pelajar berkenaan bernama :
  1. Master Rohaniza Bt Chumain
  2. Master Nor Ema Bt Chumain
  3. Master Suhaila Bt Rosni

Selepas attunement berlangsung ada yang merasa getaran di tapak tangan dan panas seperti menjalar seluruh tubuh. Ia perkara normal bagi pengamal Reiki namun begitu kadang kala ada juga yang tidak merasa apa-apa.. Ini kerana "rasa" itu sangat bergantung kepada kepekaan seseorang dan sejauh mana ia pasrah semasa attunement berlangsung..

Meraka juga mendapat beberapa modul tambahan antaranya :
  1. Mempelajari teknik mudah penyembuhan diri bagi yang super sibuk.
  2. Mempelajari teknik super ball meraih kesenangan dan kekayaan.
  3. Mempelajari potensi tarikh lahir.
  4. Saya akan scan aura dan energy tubuh anda dengan percuma. 
Malah banyak lagi akan dikongsi di dalam kelas mengikut kesesuaian diri anda menerimanya.. Cepat-cepat hubungi saya untuk mempelajari teknik aura Reiki sebelum mahar dinaikkan selepas ini.. Cepat bertindak, jangan lepaskan peluang anda..

Sekian..

Yakin, Usaha, Pasrah..Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...