Sabtu, 7 Februari 2015

KURSUS TERAPI AURA REIKI 2015

Assalamualaikum..

Bagi tahun 2015 ini kami di Ilham Sejati membuka program pembelajaran Terapi Aura Reiki secara hadir diri atau jarak jauh dengan mahar yang sangat minimum. Ia dijamin paling rendah di Malaysia.

Anda tidak akan dapat menemui program selengkap ini dengan mahar yang sangat minimum. Malah anda akan diberi beberapa bonus yang semestinya sangat bermanfaat dan nilainya lebih besar dari apa yang anda bayar. KUNDALINI REIKI LEVEL MASTER

Di dalam program ini anda akan diajar :
 • Melakukan rawatan Terapi Aura kepada diri sendiri dan orang lain.
 • Melakukan rawatan Terapi Aura secara berdepan dan jarak jauh.
 • Cara meditasi khas Reiki.
 • Melakukan pembersihan energi negatif.
 • Meneutralkan energi negatif di lokasi "panas".
 • Teknik grounding.
 • Mengeratkan hubungan yang renggang.
 • Memudahkan orang membayar kembali hutang.
 • Melenyapkan trauma di dalam hidup.
 • Menderaskan aliran rezeki.
 • Meningkatkan karisma diri.
 • Melakukan pemagaran rumah.
 • Mengaktifkan panca indera ke-enam.
 • Parking VIP.
 • Boleh menurunkan ilmu Reiki kepada orang lain.
 Malah banyak lagi manfaat yang akan diperolehi jika mengamalkan ilmu Reiki dengan konsisten. Ia bergantung kepada tujuan dan matlamat anda belajar ilmu Reiki.

 Anda akan diberi bonus secara PERCUMA antaranya:

 Gold Reiki Level Master

Keilmuan ini merupakan tradisi Reiki yang lain daripada Kundalini Reiki. Ia adalah tradisi Reiki yang dicipta dengan kemampuan yang sama seperti Kundalini Reiki tetapi yang membezakannya adalah energi yang digunakan. Energi yang digunakan merupakan energi terkuat di alam fizik. Ia dikatakan dapat mengubah ketakutan dan kesuraman menjadi kebahagian dan pencerahan. Gold Reiki boleh digunakan secara sendiri atau kombinasi dengan teknik Reiki yang lain.Tenaga Dalam Ilahi (TENDAI) Level Basic

Tenaga Dalam Ilahi atau Tendai merupakan ilmu yang berlainan daripada Reiki kerana Tendai menggunakan tenaga dalaman diri pengamal. Tendai menggunakan olah nafas dan tanpa sebarang pantang larang. Ia meningkatkan kemampuan pengamal di dalam mengolah energi. Malah Tendai boleh digabungkan dengan ilmu energi yang lain seperti Reiki. Manfaat Tendai antaranya adalah untuk rawatan diri dan orang lain, pendinding diri, pedinding sihir. menguatkan stamina dan lain-lain lagi bergantung kepada niat pengamal.


Amalan Selawat Murah Rezeki

Amalan ini membantu pengamalnya mempunyai rezeki seperti aliran air yang deras. Rezeki boleh jadi wang yang banyak, kebahagian rumah tangga, naik pangkat, kawan belanja makan, mudah mendapat jodoh, dihormati masyarakat dan lain-lain lagi. Pendek kata, segala yang membuatkan kita bahagian dan gembira adalah rezeki sama ada ianya sekecil-kecil rezeki sehingga sebesar-besarnya. Pokoknya kita perlu beramal dan sentiasa bersyukur.


Amalan Penumbuk Sepemikul

Amalan ini sebagai persediaan ketika darurat. Dikatakan pengamal amalan ini mempunyai kekuatan penumbuk seumpama sekumpulan lembu yang ganas. Jika ditumbuk secara benar maka, mangsa akan muntah darah atau pengsan. Amalan ini tidak boleh ditunjuk secara umum. Ia hanya untuk waktu darurat sahaja. 


Ilmu Riadhah Tembus Pandang

Ilmu ini amalan zikir asma ul-husna yang suci. Manfaat amalan ini adalah dapat meningkatkan isyarat batin daripada Allah, meningkatkan antena batin pengamal, meningkatkan kualiti tembus pengesanan, memekakan batin pengamal, boleh menangkap getaran batin secara tepat dan memudahkan mengesan barang atau orang yang hilang. Ini atas izin Allah jua.

Bagi memantapkan lagi kefahaman anda dengan ilmu Reiki, kami di Ilham Sejati memberikan anda 2 ebook PERCUMA iaitu :

Ebook Rahsia Yang Hilang

Ebook ini membongkar rahsia Reiki sebenar yang hilang dan lenyap dan kini mula menyerlah untuk diaplikasikan dan dihayati. Di dalam  ebook ini, anda akan diajar tentang kuasa minda, asas visualisasi, law of attraction, teknik doa mudah makbul, download mp3 meditasi percuma dan pelbagai lagi di dalam ebook ini akan anda pelajari.


 Ebook Aura Kekayaan Aura Kejayaan

Ebook kedua ini memaparkan teknik-teknik metafizik untuk menarik kekayaan dan kejayaan dunia dan akhirat. Anda akan diajar teknik bagi memudahkan diri anda menjadi magnet rezeki yang tiada batas. Rezeki anda akan melimpah ruah seperti air yang mengalir tanpa henti. Ia tidak akan terputus selama anda mengamalkan ilmu yang diajar di dalam ebook ini.


Anda juga akan diberi bimbingan seumur hidup atau sehingga anda memerlukan dan semestinya ianya 100% PERCUMA.

Seperti yang dijanjikan semua keilmuan diatas dikenakan dengan mahar yang sangat minimum. Mahar terendah di Malaysia dengan kualiti setanding mana-mana perguruan yang mengenakan mahar yang tinggi. Malah anda akan diberi banyak bonus secara PERCUMA.

Mahar yang dikenakan adalah :Hubungi saya melalui sms atau whatsapp atau telegram pada nombor :

 013-9053982 (Master Azrul)
 


Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...