Ahad, 17 Ogos 2014

PENCERAHAN UNTUK ANDA


Salam untuk semua.. Moga berbahagia dan gembira selalu hendaknya.. Kita masih berada di bulan Syawal dan mungkin ramai yang masih berada di "mood" berhari raya.. Gembira gembira juga tapi perlu berpada.. Ingat saudara kita yang tidak bernasib baik.. 

Sejak akhir-akhir ini saya selalu dihubungi dan dimesej untuk bertanyakan tentang RAWATAN.. Ada yang bermasalah dengan suami, masalah tunang lari, Isteri main kayu tiga, ada minta nasihat rumah tangga, ada minta scan diri, minta pedinding dan macam-macam lagi..

Pertama-tamanya saya bukannya BOMOH, TABIB atau seumpamanya.. Buat masa ini (ogos 2014) saya adalah manusia biasa yang BERMINAT dengan ilmu METAFIZIK terutamanya ILMU REIKI.. Saya masih belajar, mengkaji, mendalami dan mempraktikan ilmu ini di dalam kehidupan saya.. Ada beberapa kes yang saya cuba "menolong" seadanya dan syukur pada Allah ia berjaya.. Ada kalanya jika tidak berhati-hati merawat penyakit terutama yang berkait dengan alam ghaib, saya yang "terkena" tempiasnya.. Ini mungkin khilaf saya.. Hanya kepada Tuhan tempat saya berserah..

Blog Ilham Sejati ini saya hasilkan adalah untuk berkongsi ilmu yang tidak seberapa yang Tuhan kurniakan.. Disamping itu, saya menjalankan seisi pembelajaran ILMU REIKI dan beberapa ilmu lain yang diberi sebagai bonus sebagai pendedahan awal terutama yang masih baru memasuki laman metafizik ini.. Mahar yang dikenakan jauh berpatutan berbanding kelas-kelas REIKI seumpamanya..

Saya semampunya TIDAK MAHU terlibat dengan kerja rawat merawat ini sebab saya TERSANGAT sibuk dengan kerja hakiki saya.. Ikhlasnya banyak perkara yang perlu dibuat untuk melakukan satu-satu rawatan dan ia mengambil BANYAK masa saya.. Ini belum lagi hal-hal berbangkit.. 

Jadi buat masa sekarang saya membuat keputusan TIDAK melakukan sebarang rawatan sama ada jarak jauh atau berdepan.. Saya HANYA akan menjalankan seisi pembelajaran ILMU REIKI.. Jadi untuk tidak membuang masa kita bersama, anda yang memerlukan rawatan boleh mencari "pakar-pakar" di dalam bidang ini..

Sebenarnya, dengan mempelajari SENDIRI ilmu Reiki anda mampu mempraktikan ilmu ini untuk pelbagai tujuan.. Anda mungkin hanya berhabis beberapa ratus untuk ilmu Reiki berbanding anda berhabis beberapa ribu untuk proses rawatan yang memakan masa, berabis wang dan tenaga anda.. Belum lagi masuk isu ditipu dan mungkin terjumpa "bomoh gatal".

Mahar bagi ilmu dikeluarkan sekali SEUMUR HIDUP.. Dikebanyakan situasi, proses rawatan memerlukan komitmen yang tinggi. Anda terpaksa berjumpa "bomoh" lebih dari sekali untuk rawatan susulan.. Mungkin dua atau tiga kali dan mungkin beberapa siri rawatan susulan lainnya.. Ini melibatkan wang yang BANYAK.. Anda fikirkan sendiri..

Saya mungkin akan menjalankan rawatan dimasa hadapan jika benar-benar bersedia.. Buat masa sekarang saya tumpukan kepada mengajar ILMU REIKI.. 

Moga pencerahan ini dapat menjernihkan keadaan..Insya-ALLAH..

Jika ada yang mudah
Mengapa diambil yang payah..??

Yakin, Usaha, Pasrah..
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...